37 YILLIK MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki 37 yıl müdürlük görevi yapan, meslekte de 40'ncı yılını doldurduktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Balaban İlkokulu Müdürlüğü İsmet Kiraz için veda yemeği düzenlendi.

26 Ağustos 2016 Cuma 07:13
2496 Okunma
37 YILLIK MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ
banner15

  Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki 37 yıl müdürlük görevi yapan, meslekte de 40'ncı yılını doldurduktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Balaban İlkokulu Müdürlüğü İsmet Kiraz için veda yemeği düzenlendi.  

 

 

  Osmaneli'deki bir lokantada okul müdürlerinin de katılımı ile düzenlenen veda yemeğine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci  hizmetlerinden dolayı Okul Müdürü İsmet Kiraz'a plaket takdim ederek teşekkür etti. Yemek sonrası konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, İsmet Kiraz'ın 40 yıllık eğitim hayatında 3 yıl öğretmen olarak ve 37 yıldır da okul müdürü olarak görev yaptığını hatırlatarak: “İsmet Kiraz müdürümüz Osmaneli’de uzun yıllar okul müdürlüğü yaptı. En son Balaban İlkokulu'ndan kendi isteğiyle emekliye ayrıldı. Eğitim adına Osmaneli ye büyük katkıları olan sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir arkadaşımızdır. Arkadaşımız emekliye ayrılıyor ama hiçbir zaman bizim kalbimizden ve Osmaneli'deki eğitim camiasından uzak kalmayacak hep beraber olacağız. İsmet Kiraz Müdürümüze Osmaneli de yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyoruz” dedi.

 

 

  Kendi isteği ile emekliye ayrılan Okul Müdürü İsmet Kiraz ise, veda konuşmasında, meslek hayatı süresince hem çok önemli ve hem de kutsal bir görev yaptığını, mesleğini severek yaptığını belirterek, "Yetiştirdiğim öğrencilerin vatana ve millete faydalı birer birey olduğunu gördüğümde çok mutlu oldum. Bu da uzun yıllar çalışmama neden oldu dedi. Bana bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci, Şube Müdürümüz Aygül Akkaya, okul müdürlerimize ve tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her ne kadar emekli olsam da eğitim camiasına elimden geldiğince destek vermeye devam edeceğim” dedi.

Son Güncelleme: 26.08.2016 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle