36 ŞEHİR İÇİN SON DAKİKA UYARISI !

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'den peş peşe kar uyarıları gelmeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Ocak 2021 Cuma 09:58
924 Okunma
36 ŞEHİR İÇİN SON DAKİKA UYARISI !

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'den peş peşe kar uyarıları gelmeye devam ediyor. Yurt genelini etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkisini ne kadar devam ettirecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 36 ilde kar yağışı beklendiğini duyururken, Marmara’nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyıları için kuvvetli rüzgâr uyarısı yaptı.

Türkiye kar yağışı yer yer etkisini kuvvetli şekilde sürdürüyor. Soğuk hava dalgasının yurt genelinde hakim olduğu günlerde yağışların ne kadar devam edeceği ise merak ediliyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün Antalya’nın doğusunun iç kesimleri ile Isparta’nın doğu ve Konya’nın batısında yoğun kar, Bolu Dağı geçişi olmak üzere Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ankara’nın Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde ise kuvvetli kar bekleniyor.

Kar beklenen diğer iller ise şöyle; Afyonkarahisar, Ankara, Karabük, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Yozgat, Çorum, Sivas, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Muş, Bitlis, Ağrı, Bursa, Balıkesir, Yalova, Çankırı, Çanakkale, Kocaeli, Bilecik, Kütahya, Uşak, Sakarya, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Erzurum, Hakkâri ve Bingöl.”

Denizli, Manisa, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş, Şırnak’ta karla karışık yağmur, Antalya’nın doğu ilçeleri, Mersin ve Adana’nın batı kesimlerinde ise kuvvetli sağanak ve rüzgâr beklendiği belirtildi. Antalya için zirai don uyarısı da yapıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle