3.000 YAKIN BAL ARISI BAŞKA YERE NAKİL EDİLDİ

Bilecik'te, mahalle arasındaki bir ağaca oğul yapan bal arıları, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri tarafından alınarak başka yere taşındı.

11 Haziran 2014 Çarşamba 07:09
1895 Okunma
3.000 YAKIN BAL ARISI  BAŞKA YERE NAKİL EDİLDİ
banner15

 Bilecik'te, mahalle arasındaki bir ağaca oğul yapan bal arıları, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri tarafından alınarak başka yere taşındı.  

  Merkez İsmetpaşa Mahallesi, Aydoğdu Sokak sakinleri, bir ağacın gövdesine arıların oğul yaptığını görünce belediye görevlilerine haber verdi. Mahalleye gelen Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kovanlara taşınarak alındı.

 Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı, gerçekleştirdikleri çalışma hakkında yaptığı açıklamada, bal arılarının bulunduğu yerden başka bir yere başarılı bir şekilde taşındığını belirtti. Ağaç gövdesinde, yaklaşık 3 bin bal arısının bulunduğunu dile getiren Avcı, ''Mahalle sakinleri yaşadıkları korku ve tedirginlik dolayısıyla bizlere haber verdiler. Biz de buradaki arıları başka bir kovana doldurarak, götürdük'' dedi.

 

  Arılardan dolayı tedirginlik yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri ise arıların başka yere taşınmasından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür etti.


 

Son Güncelleme: 11.06.2014 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle