3 YENİ “ AK ” KAMYON ALINDI

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından gerekli çalışmalarda kullanılmak üzere alınan 3 yeni kamyon hizmete girdi.

05 Şubat 2015 Perşembe 12:43
3054 Okunma
3 YENİ “ AK ” KAMYON ALINDI
banner15

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından gerekli çalışmalarda kullanılmak üzere alınan 3 yeni kamyon hizmete girdi. 

 

 

  Bilecik Özel İdaresi tarafından Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim alınan 11 AK 894, 11 AK 784, 11 AK 218 plakalı 3 yeni kamyon İl Özel İdaresi bahçesine çekildi. Kamyonların 3’ününde plakaların ortaların 'AK' olması muhalefet İl Genel Meclisi üyelerinin dikkatini çekti.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filiz, “Hayırlı olsun başkanım, plakalar da Ak olmuş" demesi üzerine, MHP Bozüyük İl Genel Meclis Üyesi Osman Zeki Uyanık ise, " Plakalar Ak olmuş da, konu mankeni olarak sizi mi seçtiler, hep resim veriyorsunuz, basınımız da buradayken biz de bir resim çektirelim de konu mankeni değişsin" gibi espriler yaşandı.

 

 

  Konu hakkında açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, kamyonların yanı sıra 1 adet TIR'ın da Ankara’dan yola çıkarak gün içinde geleceğini belirterek, “Aldığımızı araçlar ilimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Beyaz olduğu için "AK" aldık plakaları da.

 

 

Yani araçlar beyaz olduğu için AK almayı düşündük ve güzel oldu yani. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bu çalışmaların devamı da var. Bir greyder, bir tane de ekskavatör gelecek. Şu an onlar da Devlet Malzeme Ofisi’nde. En kısa zamanda teslim edecekler” dedi.

 

Son Güncelleme: 05.02.2015 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle