3 GÜN ELEKTRİK KESİLECEK

Bilecik'te 15-16-17 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.

14 Aralık 2017 Perşembe 08:36
3108 Okunma
3 GÜN ELEKTRİK KESİLECEK

  Bilecik’te 15-16-17 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.  

 


  Konu hakkında Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 15 Aralık Cuma günü 09.00 - 18.00 saatleri arasında, Bilecik İli, Merkez İlçesi’nde bulunan İstasyon Mahallesi Güneş Toki TR Trafonun A Kolu çıkışı Enerji Nakil Hattında, Yatırım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde; Bilecik İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde bulunan; Çevre Sokak, Çeşme Sokak, Tomurcuk Sokak, Gülfidan Sokak, Pelikan Sokak, Yaprak Sokak, Pembe Sokak ve Atmaca Sokak’a enerji verilemeyecektir.

 

 

 16 Aralık Cumartesi günü, 08.00 - 13.00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan TR-8 (Uçar TR) numaralı trafoda Yeni Tesis çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde bulunan; Atakent Caddesi’nin bir bölümü, Necmettin Şener Caddesi’nin bir bölümü, Atatürk Bulvarının bir bölümü ve Sarmaşık Sokak, Barış Sokak, Güvercin Sokak, Birel Sokak, Kavaklı Sokak, Belde Sokak, Gonca Sokak’ın bir bölümü, Çarşı Sokak, Gül Sokak, Uzun Sokak, 32 Evler Sokak, Mehmetçik Sokak ile özel trafolu abonelerimiz olan 112 Acil Çağrı Merkezi, Öğretmenevi ve Kültür Kongre Merkezi trafolarına enerji verilemeyecektir. 17 Aralık Pazar günü 10.00-15.00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan TR-8 (Uçar TR) numaralı trafoda Yeni Tesis çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde bulunan; Atakent Caddesi’nin bir bölümü, Necmettin Şener Caddesi’nin bir bölümü ve Sarmaşık Sokak, Barış Sokak, Güvercin Sokak, Belde Sokak, Gonca Sokak’ın bir bölümü, Çarşı Sokak, Uzun Sokak’a enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.
 

Son Güncelleme: 14.12.2017 08:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle