3 BELEDİYE BAŞKANI YARIŞTI

Bilecik'i Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde temsil edecek belediye başkanları belli oldu.

16 Mayıs 2019 Perşembe 13:37
968 Okunma
3 BELEDİYE BAŞKANI YARIŞTI

Bilecik'i Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde temsil edecek belediye başkanları belli oldu.


  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in aday olduğu seçimlerde Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyesi seçildi.   


  "Hayırlara vesile olsun"


  Yapılan seçimleri değerlendiren Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “İlimizde gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye olarak gidecek iki belediye başkanı belirleme seçimlerini bitirdik. Yapılan seçimlerde şahsım ve Söğüt Belediye Başkanımız İsmet Sever'e destek veren belediye başkanı arkadaşlarımıza ve 11 belediyeden gelen meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Toplantımız hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.


  Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ise; yapılan seçimlerde kendisi ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın bu görevi layıkıyla yerine getirecekleri belirterek, destek veren vermeye tüm belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür etti.


  Öte yandan yapılan seçimlerde yedek üye Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna seçildi.

Son Güncelleme: 16.05.2019 13:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle