23 NİSAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Bilecik'te de coşkuyla kutlandı.

30 Nisan 2015 Perşembe 11:48
2310 Okunma
23 NİSAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

 Kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Bilecik'te de coşkuyla kutlandı.  

 

 

  Bilecik Belediyesi'nin hazırlamış olduğu 8’inci Geleneksel Çocuk Festivali, belediye bahçesinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar Vali Ahmet Hamdi Nayır, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, kurum müdürleri, siyasi parti temsilciler, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalar ise, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın konuşmasıyla başladı.

 

 

 Selim Yağcı, çocukları  çok sevdiğini ve onlara bakınca geleceği gördüğünü belirtti. Yağcı, “Geleceğimiz noktasında sizlerle emin adımlarla yürüyebilmek için sizlerin bugünü daha iyi imar etme, sizleri mutlu kılma noktasında gece gündüz çalışıyoruz. İlimizde 6 parkla başladığımız çocuklarımıza oyun alanı seferberliğine artık sayamıyorum 130’u geçtik. Şimdi bir sloganımız var. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde her bölgeye, her mahalleye bir spor kompleksi, her sokağa bir çocuk parkı ve çocuklarımızın alabildiğince eğlenecekleri, dinlenecekleri güzel alanları, spor yapacakları alanları yapma çabası gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından Bilgi Çağı Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından zeybek ve kafkas oyunlarının oynanması ile tören sona erdi.  Törenin ardından protokol mensupları, Bilecik Belediyesi'nin hazırlamış olduğu 8’inci Geleneksel Çocuk Festivali alanına geçerek çocuklar için hazırlanmış eğlence parkını yerinde inceleyip çocuklar için yapılan etkinlikleri seyrettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 30.04.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle