1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR DA HAZIRLIKLAR TAMAM

1308 Osmaneli Belediyespor Antrenörü Sedat Memiş, yarın Bozüyük’te oynanacak Vitraspor maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

09 Nisan 2016 Cumartesi 08:01
2110 Okunma
1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR DA HAZIRLIKLAR TAMAM
banner15

1308 Osmaneli Belediyespor Antrenörü Sedat Memiş, yarın Bozüyük’te oynanacak Vitraspor maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.  

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig’de son haftasında 71’er puanla zirveyi paylaşan Vitraspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor, yarın Bozüyük 1 nolu sahada şampiyonluk maçına çıkacak. Maç öncesi İHA muhabirine açıklama yapan 1308 Osmaneli Belediyespor Antrenörü Sedat Memiş, maça güzel bir şekilde hazırladıklarını, takımda eksik olmadığını ve futbolcuların morallerinin son derece güzel olduğunu söyledi. Son antrenmanlarını yaparak maç saatine beklemeye başladıklarını anlatan Memiş, “Ligin kaderini belirleyecek bir maç. Zaten herkes maçın önemini biliyor, ona göre motive oluyor.

 

 

  Oyuncularımızı maça daha psikolojik olarak sakin oynamaları açısından hazırlıyoruz. Maça tam kadro çıkacağız. Hiç bir sakatlık yok. Bu şampiyonluk maçı sonuçta. Daha önce de maça seyirci alınmaması durumları yaşandı. Bu maçın seyircisiz oynanmasını kimse istemez. Ama bu karar da İlçe Güvenlik Kurulu'nun aldığı bir karar, diyecek bir şeyimiz yok. Sorumluluk sahibi olunca karar vermek zor olur. Kaymakam bey o şekilde karar almış, saygı duyacağız. Maça gelirsek güzel bir sezon geçiyor, iyi bir sezon geçiyor. 25 maçın 23'ünü kazanmış iki takım 71'er puanla, aralarındaki ilk maç berabere bitmiş tabi futbol çok değişken bir spor anlık değişkenlikleri olan bir spor bu yüzdende çok büyük kitleler bunu takip ediyor.

 

 

   Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Biz de maça iyi hazırlanıyoruz. İyi hazırlandık oyuncularımız, taraftarımız, Osmaneli’de sivil toplum kuruluşları, bu takıma ne kadar değer verdiklerini bize hafta içi önceki haftalarda gösterdiler. Önemli bir maç olacak, inşallah gönlümüzün istediği gibi geçer. Ama karşı takım da bizim gibi emek harcamış, mücadele eden iyi bir takım. Deneyimli bir kadroları var biz onlara göre daha genç daha dinamik bir takımız. Biraz da ustalarla gençlerin mücadelesi olacak bir maç. Tabi iki takımda eşit 71'er puanlarda. İlk maçta biz kazanmaya daha yakın pozisyonlar elde ettik. Goller bulduk hatta ama verilmedi. Biz de heyecanla maçı bekliyoruz yani. Maç rahat olacak mı bilmiyoruz maç saatinde belli olacak her şey. Centilmence bir maç olacağını düşünüyorum ben. İki takımda futbol oynamaya niyetli, futbol oynama taraftarı olan, oynayan, oynamaya çalışan iki takım. O noktada ben güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı neyse o sonuç olsun” dedi.

 


 

  “İNŞALLAH HAKEM ŞANSSIZLIĞI YAŞANMAZ”

 

  Maçın hakemi hakkında hiçbir bilgisi olmadığını söyleyen Memiş, “Hakem de işini yapıyor sonuçta. Gördüğünü adil bir şekilde çaldığı zaman zaten onu yapmak için orada bulunuyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. İnşallah şanssızlık yaşamaz, hakem şanssızlığı yaşamaz, biz hakem şanssızlığı yaşamayız, karşı takım hakem şanssızlığı yaşamaz. Herkes kendi emeğinin gücünün karşılığını alır ya da gücüm bu kadar deyip bu kadarmış sonuca razı olacak zaten. Yapacak bir şey yok” diye konuştu.


  “TARAFTARIMIZ SAĞ OLSUNLAR BİZLERİ HEP ÇOK İYİ DESTEKLEDİLER”

 

  Son olarak taraftarlara çağrıda bulunan Memiş, şöyle devam etti:

  “Taraftarımız sağ olsunlar bizleri hep çok iyi desteklediler. İçerideki Vitraspor maçı, Bilecikspor maçı çok coşkuluydular. O coşkularını kaybetmemelerini istiyoruz. Onlar çok önemli bizim için. Futbolun en önemli unsurlarından biridir seyirci. Seyirci olmadığı zaman futbol daha keyifli olmuyor, seyirci olduğu zaman çok daha keyifli, çok daha farklı oluyor, farklı sosyal olgular oluşuyor. Sinemayı, tiyatroyu seyirci izlemezse sanatçı çok zevk alır mı yani zevk almaz. Ama futbolcu da dolu tribüne karşı oynadığı zaman o maçın atmosferi, tansiyonu, havası her şeyi biranda farklılık gösteriyor, değişiyor. Hakem içinde böyle hakem de seyircili bir maçı yönetmekten daha fazla keyif alır. Küfür konusuna gelirsek küfürü hiç bir oyuncu hak etmiyor. Benim oyuncum olsun, karşı takımın oyuncusu olsun, hakem olsun. Hiç kimse orada küfür edilsin diye futbol oynamıyor, küfür edilsin diye maç yönetmiyor. Daha sağduyulu, geniş düşünülmesi lazım. Burada takım olarak yaşanılanlar emekler gidince itirazlarda oluyor şiddetli de itiraz ediyoruz onlarda kusura bakmasınlar biz de çok emek harcıyoruz çok mücadele ediyoruz. Ama küfür algısının artık kalkması lazım.”

  Öte yandan Memiş, Vitraspor sporcuları ve teknik heyetine yarın ki maç için başarılar diledi.

Son Güncelleme: 09.04.2016 08:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKFutbolGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle