13 YILDIR ÇİÇEK SANATIYLA UĞRAŞIYOR

Bilecik’te, 13 yıldır çiçekçilik yapan Sertaç Sezer, buketlere konulan güllerin renkleri ve sayılarının ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

11 Ocak 2016 Pazartesi 11:08
1334 Okunma
13 YILDIR ÇİÇEK SANATIYLA UĞRAŞIYOR

Bilecik’te, 13 yıldır çiçekçilik yapan Sertaç Sezer, buketlere konulan güllerin renkleri ve sayılarının ayrı bir önemi olduğunu söyledi.  

 

 

  Bilecik’te 34 yıldır hizmet veren Lady Çiçekçilikte 13 yıldır çalışan Sertaç Sezer, çiçekçilerin yaz aylarındaki işlerini kış aylarında yapamadığını anlattı. Türkiye’nin her yerine hizmet verdiklerini anlatan Sezer, şöyle konuştu: "Müşterimiz hangi ili isterse aynı gün içerisinde ekstra fiyat farkı ödemeden çiçeklerini gönderiyoruz. Dünyada diğer ülkelere ise, 1 gün içerisinde çiçek servisi var. Uluslararası firmalarla çalışıyoruz.

 

 

Kış mevsiminde bizim işlerimiz durgun oluyor. Bizim asıl işimiz yazları düğün, nişanlar genelde o zamanlarda olduğu için. Kış aylarında sadece yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde açılışlara ya da güzel sürpriz yapmak isteyen müşterilerimiz oluyor. Özel günlerde, evlilik yıl dönümlerinde genelde buketler ve gül tercih ediliyor. Onun haricinde yapay çiçek veya saksı bitkileri iş yeri açılışı, resmi davetler ve resmi dairelere atamalar olduğunda tercih ediliyor."

 


  “ANLAMLARINA GÖRE ÇİÇEK ALAN MÜŞTERİLERİNİZ VAR”

 

 

  Anlamlarına göre çiçek alan müşteriler olduğunu anlatan Sezer, şunları söyledi:

  “Çünkü sadece anlamlarına göre değil kaç tane olduğu da çiçek sahibine bir mesaj olabiliyor çoğu zaman ve bunların arasına göre herkesin bildiği renk seçimi var. Bizim müşterilerimizin çoğu bu tarz şeylere dikkat ediyor.

 

 

Bizden fikrimizi soranlara bizde çiçeklerin hangi anlamlara geldiğini renklerinin ve sayı adetlerinin ne anlama geldiğini söyleyerek doğru bilgilendirip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız buketler de güllerin renklerine göre, içine koyduğumuz gül adetlerinin birer anlamları var. Müşterilerimiz bize geldiğinde onlara hangi rengin, hangi sayının ne anlama geldiğini bilgilendiriyoruz.” 

 

Son Güncelleme: 11.01.2016 11:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKçiçekGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle