11 PLAKALI ARAÇ İLE ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Eskişehir’de eski sevgilisi ile tartışan şahıs, av tüfeği ile kadını vurduktan sonra evine giderek intihar etti.

22 Nisan 2014 Salı 15:10
3842 Okunma
11 PLAKALI ARAÇ İLE ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

 Eskişehir’de eski sevgilisi ile tartışan şahıs, av tüfeği ile kadını vurduktan sonra evine giderek intihar etti.  

  Alınan bilgiye göre, inşaat mühendisi olduğu öğrenilen Özcan İ. (60), Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde kuaför dükkanı bulunan, 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ve 2 ay önce ayrıldığı iddia edilen eski sevgilisi Nuray Y.'yi (42) arayarak kiraladığı 11 R. 3.. plakalı otomobil ile dükkanının yakınında bulunan Menekşe Sokak’a çağırdı. Burada bir süre yaşanılan tartışma sonrası Özcan İ., eski sevgilisi Nuray Y.’yi av tüfeği ile sokak ortasında vurarak olay yerinden ayrıldı.

 Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hayatını kaybetti.

  Polis ekipleri, kiraladığı iddia edilen 11 R. 3.. otomobil ile ayrılan Özcan İ.’nin, Akarbaşı Mahallesi Tevfik Türkmen Sokak’ta bulunan evine geldiği tespit etti. İncelemeler yapılan bölgeye ayrıca özel harekat ekipleri de sevk edildi. Bir süre bekledikten sonra kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, Özcan İ.'nin evinin banyosunda intihar ettiğini tespit etti. Öte yandan, Nuray Y.'nin 3 çocuk annesi olduğu, Özcan İ.’nin ise 10 yıl önce ayrıldığı eşi ile boşanma davasının sürdüğü ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 Olayla alakalı soruşturma başlatılırken cinayeti işlediği 11 plakalı aracın kiralık olup olmadığı ve Bilecik’teki bağlantılarını Eskişehir Cinayet Büro Amirliği tarafından araştırılıyor. 

Son Güncelleme: 22.04.2014 15:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAraçCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle