10 YENİ ARAÇ

 Bilecik PTT Merkez Müdürlüğü, filosuna 10 yeni araç ekledi. 

20 Haziran 2018 Çarşamba 15:48
1178 Okunma
10 YENİ ARAÇ

 Bilecik PTT Merkez Müdürlüğü, filosuna 10 yeni araç ekledi. 


  Konvoy halinde Bilecik PTT Şubesi önüne getirilen 10 yeni araç burada yan yana park edilerek, hizmete sunuldu. Bilecik'te çok iyi çalışmalara imza attıklarını anlatan Bilecik PTT Başmüdür Vekili Sedat Çakmak, "PTT Genel Müdürlüğünün 2018 yılında Türkiye genelinde 2 bin 539 tane araç filosuna dahil etmiştir. Bunlardan da ilimize 10 tane tahsis edilmiştir.

Halkamıza daha iyi ve daha çabuk hizmet verebilmek için Bilecik ili ve ilçelerine dağıtacağız bunları. Aynı zamanda kurumun arabaları. Bunlar daha önceden filo olarak kiralık olarak alıyorduk araçları. 2018 yılından sonra PTT Genel  Müdürlüğü kendi araçlarını kendi alacak. Güzel çalışmaları var, bu araçları ileri ki zamanda personeline tahsis edecektir. Bilecik’imize halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NE PERHİZ 2018-06-20 18:24:51

PTT ATM NEDEN CALIŞMIYORR 1 MİLYAR PARAYI NEDEN VERMİYORRR SORUN CIKARIYORR

Avatar
hasan cemal 2018-06-21 09:23:30

HAYIRLI OLSUN ...BELEDİYE DE AYNI İŞİ YAPSIN KİMİN HANGİ ARACA BİNDİĞİ BELLİ DEĞİL ZATEN ŞÖFÖRLERDE NASUIL ARABA KULLANIYOR KEŞKE BUNLARIN ARIZASI CEPLERİNDEN ÖDENSE BAKALIM O ZAMAN NASIL USTURUPLU KULLANIRLAR. HELE ORMAN İŞLETME ADAMLARA HELAL OLSUN ARAZİYE ÇIKSINLAR DİYE ALINAN 4*4 LE EVRAK DAĞITIYORLAR MAKAM ARACI 4*4 BİLECİK GİBİ BİR YERDE MİLLET KÜÇÜK MOTORLA ARABAYI ZOR KULLANIRKEN 2500 MOTOR ARAÇLA NASIL GÜZEL GEZİYORLAR.HELE SAYIN VALİ YARDIMICILARIMIZIN ŞÖFÖRLERİ ARKA KOLTUKTA VALİ YARDIMCISI OLSA GÜZEL FAKAT OLMAYINCA PLAKNIN VERDİĞİ GÜÇLE SANKİ VALİ KENDİLERİ

Avatar
hasan cemal 2018-06-21 09:24:23

HAYIRLI OLSUN ...BELEDİYE DE AYNI İŞİ YAPSIN KİMİN HANGİ ARACA BİNDİĞİ BELLİ DEĞİL ZATEN ŞÖFÖRLERDE NASUIL ARABA KULLANIYOR KEŞKE BUNLARIN ARIZASI CEPLERİNDEN ÖDENSE BAKALIM O ZAMAN NASIL USTURUPLU KULLANIRLAR. HELE ORMAN İŞLETME ADAMLARA HELAL OLSUN ARAZİYE ÇIKSINLAR DİYE ALINAN 4*4 LE EVRAK DAĞITIYORLAR MAKAM ARACI 4*4 BİLECİK GİBİ BİR YERDE MİLLET KÜÇÜK MOTORLA ARABAYI ZOR KULLANIRKEN 2500 MOTOR ARAÇLA NASIL GÜZEL GEZİYORLAR.HELE SAYIN VALİ YARDIMICILARIMIZIN ŞÖFÖRLERİ ARKA KOLTUKTA VALİ YARDIMCISI OLSA GÜZEL FAKAT OLMAYINCA PLAKNIN VERDİĞİ GÜÇLE SANKİ VALİ KENDİLERİ..

banner22

resim yükleresim yükle