10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADILAR

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Bilecik muhabirlerine ziyaretçi akını oldu.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ocak 2018 Çarşamba 19:41
567 Okunma
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADILAR

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Bilecik muhabirlerine ziyaretçi akını oldu.


  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilk olarak Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, kentteki gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Burada Bilecik Olay ve İHA muhabiri İbrahim Rafet Sünetci ve Duygu Atılgan'a plaket veren Büyükakın, gazetecilik mesleğinin zorluklarına değindi.

 Ardından Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can'ın Bilecik Olay ve İHA muhabirlerini ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. MHP Grup Başkan Vekili Osman Varolu, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, İşadamı Ramazan Kurtulmuş ve  Sabri Çobanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım'da Bilecik Olay ve İHA muhabirlerini ziyaret etti.


  Öte yandan Bilecik Olay ve İHA muhabiri İbrahim Sünetci'yi Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Hüseyin Şensoy, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Arzu Kesici, eski gazeteci Mehmet Selim Saçtı, Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ormancıoğlu, telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı.

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, BEM BİR-SEN İl Başkanı Güray Karamankaya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, MHP Grup Başkan Vekili Osman Varolu, Sertaç Çiçekçilik sahibi Sertaç Sezer Bilecik Olay ve İHA muhabirlerine çiçek gönderdi.

Son Güncelleme: 10.01.2018 19:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle