10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla büromuza birçok çiçek, hediye ve kutlama mesajı gönderen herkese Bilecik Olay Haber ve İhlas Haber Ajansı olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

10 Ocak 2017 Salı 15:25
1593 Okunma
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla büromuza birçok çiçek, hediye ve kutlama mesajı gönderen herkese Bilecik Olay Haber ve İhlas Haber Ajansı olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

 

Büromuza gelerek bizzat gelen, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Yardımcı Doç. Dr. Atıl Taşer, , Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis Erdoğan Yeşil, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu’na teşekkür ederiz. 

 

 

 İhlas Haber Ajansı Bilecik İl Temsilcisi Rafet Sünetci’yi telefonla arayarak veya mesaj atan, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Milli Eğitm Müdürü Fazilet Durmuş, Kütahya Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Bilecik Cumhuriyet eski Başsavcısı Bekir Şahiner günümüzü tebrik etti.  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve Altın Çiçekçilik sahibi Altıner Yörümez çiçek gönderdi. Emlakçı Onur Tüzün ise; pasta göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.

 

 

 Öte yandan her sene kendisi bizzat gelemese bile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan gönderen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın bu günü unutması gözlerden kaçmadı. 


Son Güncelleme: 10.01.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle