YÜRÜTÜLEN PROJELER ANKARA’DA ELE ALINDI

Bilecik Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, tarım ve hayvancılık konularında yürütülen projeleri ele almak üzere Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ekim 2021 Salı 15:10
81 Okunma
YÜRÜTÜLEN PROJELER ANKARA’DA ELE ALINDI

Bilecik Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, tarım ve hayvancılık konularında yürütülen projeleri ele almak üzere Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.


l Müdürü Yoldaş, Bilecik’in tarım ve hayvancılık konularında yürütülen projeler hakkında değerlendirmelerde ve destek talebinde bulunmak üzere Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile bir araya geldi.

Bakanlıkta ki görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü görevine atanan eski Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret eden Yoldaş, Şentürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Çoşkun, Strateji Geliştirme Başkanlığı Bütçe Daire Başkanı Kahraman Akdoğan, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla ve Bahçe Bitkileri Daire Başkanı Dr. Veyis Yurtkulu, Strateji Geliştirme Başkanlığı Proje ve Yatırım Yönetimi Daire Başkanı Gökmen Batmaz ile görüşen İl Müdürü Yoldaş, tarım ve hayvancılık konularında yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle