YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRİLDİ

Bilecik İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmalarını değerlendirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Nisan 2021 Salı 13:15
139 Okunma
YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRİLDİ
banner15

 Bilecik İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmalarını değerlendirdi.


Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, 2020 yılına ait yapılan işleri değerlendirmek ve 2021 yılında yürütülecek işleri görüşmek üzere Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü çalışanları ile bir araya geldi. Birim Müdürü Gökhan Yakşe, Harita Mühendisi Samet Büyükkkurt, İnşaat Mühendisleri İhsan Talha Arıgül ve Emre Sağdaş ve Saha Amiri Mustafa Çavdar ile bir araya gelen Bayrakçı, 2020 yılında yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra 2021 yılında yapılacak çalışmaların planlanmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Bayrakçı, idareleri tarafından yürütülen yol hizmetlerinin önemini vurgulayarak yapılacak, çalışmalarda amaçlarının her zaman hedefleri ve kaliteyi artırmak olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle