YENİ ATANAN İL MÜDÜRÜ YOLDAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

 Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan İl Müdürü Necmettin Yoldaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

06 Mart 2018 Salı 16:03
465 Okunma
YENİ ATANAN İL MÜDÜRÜ YOLDAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

 Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan İl Müdürü Necmettin Yoldaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

2012-2018 yılları arasında Bilecik Pazaryeri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü yürütmekte iken 27 Şubat 2018 tarihinde Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak göreve başlayan Necmettin Yoldaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Başkanı İlhan Özden, Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Kütahya Bölge Müdürü Özgür Aktaş, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Osmangazi Bölge Müdürü Hacı Kadir Aykut, TEİK A.Ş. Osmangazi Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kartal, Bilecik İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Ersin Özmen, çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, çiftçi örgütleri, üretici birlikleri ve tarım sektörü çalışanları İl Müdürünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Müdürü Yoldaş, kurum nezdinde bu ziyaretlerin son derece memnuniyet verici ve değerli olduğunu ifade ederek, “İlin doğası, kültürü, turizmi ve tarımsal varlığıyla Marmara Bölgesi’nin incisi konumundadır. Farklı iklim özellikleri gösteren bölgelere sahip olmasından dolayı tarımsal ürün yelpazesi çok geniştir. İl Müdürlüğü olarak bu geniş ürün yelpazesinde üretilen ürünlerin verim artışını sağlamak ve üretilen ürünlerin pazarlanması konusunda üreticilerimizin yanında olmak öncelikli görevimiz olacaktır.

Tarımsal üretimde gelişen teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmak son derece önemlidir. Bunu gerçekleştirebilmek ise çiftçi eğitim ve yayım faaliyetleriyle yeni üretim tekniklerinden üreticilerimizin haberdar edilmesi, toprak analizleri, yaprak analizleri vb uygulamaların hayata geçirilmesiyle mümkün olacaktır.

Aynı zamanda bu konularda İl Müdürlüğümüzce gerçekleştireceğimiz basılı ve görsel yayınlarımızı üreticilerimize ulaştırmakta gerekli hassasiyetler gösterilecektir. Ayrıca tüm bu çalışmaları paydaşlarımız olan muhtarlarımız, ziraat odası başkanlarımız ve STK temsilcilerimizle istişarelerle gerçekleştirmeye hassasiyet göstereceğiz. Böylece ilimizde tarımsal üretimin daha bilinçli, daha verimli ve daha uygulanabilir olması, kırsal alanda yaşayan insanlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi sağlanacak ve onların ülke ekonomisine katkıları artırılacaktır. Kurum olarak üzerimize düşen görevlerimizin en verimli şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm imkanlarımız toplam kalite yönetimi anlayışını benimsemiş personelimiz ile birlikte Bilecik tarımına seferber edilecektir. Ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle