YEDİLER 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı.

30 Eylül 2017 Cumartesi 15:24
689 Okunma
YEDİLER 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı.

 


  Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, daire müdürleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Açılış öncesi konuşma yapan Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, 4-6 yaş Kur’an kurslarının 16’ncısını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çocuklarımızın temiz dimağlarına daha 4-6 yaşındayken zihinlerine, kalplerine iman, İslam ve Kur'an nüvesini-mayasını çalmaya fırsat veren başta devlet büyüklerimize ve kursun ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kursumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kurs Bilecikimizde 16’ncı sınıftır ve 500’e yakın öğrencimiz var. Yeterli değil daha da artmasını arzu ediyoruz. İl genelinde 150’ye yakında yetişkin kurslarımız var" dedi.

 

 

  "En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız"


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, kursun Bilecik’e kazandırılmasında destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan Yediler Camii yanında yer alan 4-6 yaş arası Kuran Kursu'nun açılışını gerçekleştirdik. Kurslar arttıkça ülkemizde besmele çeken evlatlarımızın sayısı da artacak. Evlatlarımızın çekmiş olduğu besmeleler, evlerimizi ve soframızı bereketlendirecek. Milletimizi ve ülkemizi huzura kavuşturacak. İnşallah çocuklarımız kurslarda Kuran-ı Kerimle tanışacak. Milli, manevi ve kültürel değerlerimizi öğrenecekler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, vatana, millete, anne ve babalarına hayırlı evlatlar olarak yetişmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

 


  Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "İlimizde 4-6 yaş grubundaki 500 öğrenci sayısının daha da artırılması yönünde çalışma yapılması gerekiyor. 4-6 yaş grubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde hedef koyalım. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bilecik için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kaydetti.
  Konuşmaların ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından yapılan dua sonrası protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesiyle Yediler 4-6 Yaş Kuran Kursu eğitime açıldı.

Son Güncelleme: 30.09.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle