WHATSAPP'TA BİR DÖNEMİN SONU !

Whatsapp kullananlar dikkat! Bugün itibarıyla çok önemli bir değişikliğe gidildi. Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma programı Whatsapp, kendini yenileme konusunda da iddialı.

09 Aralık 2019 Pazartesi 10:28
1449 Okunma
WHATSAPP'TA BİR DÖNEMİN SONU !

Whatsapp kullananlar dikkat! Bugün itibarıyla çok önemli bir değişikliğe gidildi. Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma programı Whatsapp, kendini yenileme konusunda da iddialı.

Adeta akıllı telefonu olan herkesin cebine giren bu ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp kullanıcılarını sevindiren bir değişikliğe gitti. Sessiz sedasız gerçekleşen bu önemli değişiklik birçok kişiyi memnun edecek. WhatsApp günümüzde oldukça fazla kişi tarafından kullanılıyor.

Öyle ki bu sayı her gün yaklaşık 300 milyonu buluyor. Facebook, Twitter,Snapchat, İnstagram gibi mobil uygulamalarla birlikte en fazla kullanılan programlardan biri olan Whatsapp'ta önemli değişiklik. WhatsApp günümüzde oldukça fazla kişi tarafından kullanılıyor.

Öyle ki bu sayı her gün yaklaşık 300 milyonu buluyor. Arkadaşlar arasında ya da bir gezide iletişimde kalmak için her zaman bir WhatsApp grup sohbeti açılır. Grup sohbeti ile ilgili en büyük sorunlardan biri, istemediğiniz ve bilmediğiniz halde gruplara eklenebiliyorsunuz.


WhatsApp'ta birçok insan tanıyorsanız, bir süre sonra kendinizi telefonunuzun mesajlar yüzünden susmadığı sinir bozucu bir sürü gruba eklenmiş halde buluyorsunuz. Yeni bir WhatsApp güncellemesi ile kullanıcıların artık grup sohbetlerine izinleri olmadan eklenmeyeceği bir özellik yayınlandı.
Güncelleme, kişinin kendisini yeni gruplara ekleyebilecek kişileri seçmesine olanak sağlıyor.

Özellik WhatsApp uygulamasının gizlilik ayarlarından etkinleştirilebiliyor ve şu anda gruplara eklemeye yetki vermek için üç seçenek bulunuyor: 'Herkes', 'Kişilerim' veya 'Şu Kişiler Dışında'. Bu son seçenek kullanıcıların, özel sohbetler yoluyla herhangi bir grup davetiyesi yollayacak belirli kişileri kara listeye almasına izin veriyor. Kullanıcıların daha sonra davetiyeyi kabul etmeye karar vermek için üç günleri oluyor.

KAYNAK: SABAH 
 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle