VİTRASPOR DEPLASMANDA 1 PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor deplasmandan 1 puanla döndü.

05 Ekim 2017 Perşembe 13:46
434 Okunma
VİTRASPOR DEPLASMANDA 1 PUANLA DÖNDÜ

 Bölgesel Amatör Lig'de (BAL)  mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor deplasmandan 1 puanla döndü.

 


  BAL 10'uncu grup ilk hafta müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde Kütahya Spor'a 3-1 yenilerek başlayan Bozüyük Vitraspor, ikinci haftada Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversite ile oynadığı müsabakada 0-0 kalarak evine 1 puanla döndü. Maça dengeli başlayan 2 takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Yakalanan gol pozisyonları sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0'lık sonuçla bitti. İkinci yarıda da orta sahada mücadele şeklinde geçen başladığı gibi bitti.

 

 

 Ev sahibi Anadolu Üniversite ilk hafta deplasmanda Beyköy Belediye Spor karşısında 2-1 galibiyet ve bu beraberlikle puanını 4'e çıkararak, 13 takımlı ligde 3'üncü sırada yerleşti.
  Öte yandan  Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor ikinci hafta sonunda bu beraberlikle ligdeki ilk puanını alarak haftayı 11'inci sırada tamamladı. Bozüyük Vitraspor üçüncü hafta kendi evinde Feriköy Spor ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 05.10.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle