VEZİRHANSPOR'A VEZİRHAN TESİSLERİNDEN DESTEK

2017-2018 sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Vezirhanspor'a bir işletmeciden destek geldi.

22 Eylül 2017 Cuma 08:27
522 Okunma
VEZİRHANSPOR'A VEZİRHAN TESİSLERİNDEN DESTEK

2017-2018 sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Vezirhanspor'a bir işletmeciden destek geldi.

 


  Bilecik- Osmaneli karayolu üzerinde faaliyet gösteren Vezirhan Tesisleri sahibi Tahsin Meydan, Bilecikspor'a destek verdi. Konu hakkında açıklama yapan Vezirhanspor Yöneticisi Emre Merlan, Vezirhan Tesislerini belde takımı Vezirhanspor'a sahip çıktığı belirterek, "Tahsin bey kulübümüze bu sezon destek vereceği sözünü verdi. Bizlerde beldeki ve Bilecik genelindeki gençleri spora kazandırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hedeflerimiz büyük olmasa da beldemizde hafta sonu vatandaşların gelip de maç seyredeceği zevk alacağı bir takım oluşturduk" dedi.


  "Spora hep destek verdik"


  Vezirhan Tesisleri sahibi Tahsin Meydan ise; daha öncede Bilecikspor'a yardımlarını olduğunu ve spora tam destek verdiğini belirterek, "Biz de Vezirhan Tesisleri olarak üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Vezirhanspor’a her zaman kapımız açıktır" dedi.

Son Güncelleme: 22.09.2017 08:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKDestekVezirhanspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle