VEZİRHAN’DAN UMREYE GİDECEK KİŞİLER DUALARLA MUKADDES TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nden umreye gidecek kişiler dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.

25 Kasım 2017 Cumartesi 14:26
362 Okunma
VEZİRHAN’DAN UMREYE GİDECEK KİŞİLER DUALARLA MUKADDES TOPRAKLARA UĞURLANDI
banner15

 Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nden umreye gidecek kişiler dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.

 


  Beldede bu yıl umre ibadetini yerine getirmek amacıyla mukaddes topraklara gidecek olanlar uğurlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, “Beldemiz sakinlerinden Adem Çavdar ve eşini hac yapmak üzere kutsal topraklara uğurladık.

 

 

 Allah yaptığımız ve yapacağımız tüm duaları kabul etsin. Rabbim adaylarımızı bu yolculuklarında her türlü görünür görünmez kazalardan ve belalardan muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün kardeşlerimize o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin. Gittikleri bu kutsal yolculuğun hayırlı vesile olmasını diliyor, Allah yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin diyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 25.11.2017 14:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
revaxj69 2017-12-27 14:39:18

Daily porn blog updates http://sexypic.erolove.in/?post.micah arab slutload videos of 12 inch black cocks fucking mature white wo tabu sex videos lolas nude adult halloween costumes

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle