VEZİRHAN BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS İMKANI

Bilecik'in Vezirhan Belde Belediye Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlanıyor.

07 Ekim 2017 Cumartesi 09:27
455 Okunma
VEZİRHAN BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS İMKANI

 Bilecik'in Vezirhan Belde Belediye Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlanıyor.

 


  2 yıldır üniversite öğrencilerine destek olan Vezirhan Belde Belediyesi bu yılda üniversite öğrencilerine burs imkanı sunacak. Konu hakkında açıklama yapan Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 2 yıldır olduğu gibi bu yıl da beldedeki üniversiteli öğrencilere burs imkanı sağlayacaklarını belirterek, "Vezirhan belediyesi eğitimin her aşamasına destek çıkmaya devam ediyor ve edecek.

 

 

 Beldedeki ilköğretim okulunun her türlü eksiğini gidermeye çalışan ve okula spor salonu ile seminer salonu kazandıran belediyemiz bu yılda üniversiteli gençlerimizi unutmadı. 'Üniversiteli gençlerimize hep destek, tam destek' sloganıyla çıktığımız bu proje kapsamında üniversiteli gençlerimizi burs vereceğiz. Başvurular için son tarih 15 ekim günün. Müracaatlar belediyemiz Yazı İşleri Servisidir. Evraklar ise;  örgün eğitimde lisans öğrenimi gören beldemiz öğrencileri öğrenci belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, öz geçmiş ve banka hesap numaraları ile başvurabilirler" dedi.

Son Güncelleme: 07.10.2017 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle