VERGİ VE SGK BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR..

AK Parti, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışma başlattı.

17 Ekim 2020 Cumartesi 10:12
456 Okunma
VERGİ VE SGK BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR..
banner15

AK Parti, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışma başlattı.

Koronavirüsün Türkiye ekonomisinde gösterdiği etkinin ardından vergi ve SGK prim borçlarına dair yapılandırma çalışması herkes tarafından bekleniyordu.AK Parti, gelen istekler üzerine düğmeye bastı ve çalışmalar başladı.

YAPILANDIRMA ÇALIŞMASI GELİYOR

Konuyla ilgili en net açıklama, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan geldi.TBMM'de gazetecilere açıklama yapan AK Partili Mehmet Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışmanın devam ettiğini bildirdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı bir çalışmamız var. Bu çalışmamızın teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz.

TAMAMLANDIĞINDA SUNULACAK

Tamamladığımız takdirde, bu kanun teklifimizin Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunacağız. Geçmişte yaptıklarımız var, onlara benzer olacak. " ifadelerini kullandı.

KAYNAK:ENSONHABER

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle