VEDA ETTİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Sami Akyol'un atanmasının ardından mevcut müdür Ramazan Çelik kuruma veda etti.

14 Kasım 2020 Cumartesi 12:21
2108 Okunma
VEDA ETTİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Sami Akyol'un atanmasının ardından mevcut müdür Ramazan Çelik kuruma veda etti.

Gerçekleştirilen veda toplantısında bir konuşma yapan Ramazan Çelik, kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde görev yapmanın ve hizmet etmenin onur ve gururunu hep yaşayacağını belirtti.

Çelik, "Makamlar gelip geçicidir ve her veda yeni bir başlangıçtır. Siz değerli personel ve yöneticilerle birlikte çalışmak benim için onur verici oldu" dedi.Çelik, konuşmasının sonunda tüm çalışanlara "hakkını helal" ederek, "helallik" istedi.

Personel adına söz alan İl Milli Eğitim Maarif Müfettişi Koordinatörü Ali Naci Aydın, "Müdürümüze İlimize yapmış olduğu katkılardan dolayı tüm personel adına teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında Sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 14.11.2020 13:13
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elmas 2020-11-15 15:39:37

Nereye gitti ?

banner22

resim yükleresim yükle