VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN, BOZÜYÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik’in Bozüyük ilçesine gelerek birtakım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

29 Eylül 2017 Cuma 14:35
444 Okunma
VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN, BOZÜYÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU
banner15

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik’in Bozüyük ilçesine gelerek birtakım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 


  Hükümet Binası girişinde Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından karşılanan Vali Büyükakın Kaymakamlık makamına geçti. Burada bir şirketin yetkilileri ele görüşen Vali Büyükakın, daha sonra  İnovasyon Merkezinde incelemede bulunarak, ürünlerin yapımı ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

 


  Daha sonra Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve üyeleriyle Belediye Başkanlığında bir araya gelen Vali Büyükakın, Kent Konseyinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alarak, değerlendirmelerde bulundu. Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli burada Kent Konseyi’nin yapısı ve görevleri hakkında ayrıntılı bilgi vererek Kent Konseyi’nin bu güne kadar gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

 

 

Yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılmasını, hemşerilik hukuku ve ortak yaşam bilincinin geliştirilmesini, çok ortaklı ve çok aktörlü yönetişim anlayışının benimsenmesini, çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmak ve yerel karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarını sağlamak ve Kent yönetiminde saydamlık, katılım, hesap verebilirlik, öngörülebilirlik ilkelerinin uygulanmasına katkıda bulunmak amacı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Tekeli yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Kent Konseyi Başkanı Tekeli Vali Büyükakın’a ziyaretinin anısına Osmanlı Arması ve toprak çömlek hediye etti. 

 


  Bilecik Valisi Tarih Büyükakın’ın Bozüyük Kent Konseyi ziyaretinin ardından bir değerlendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın ilçemizde sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi niteliğinde bulunan Kent Konseyi Başkanlığımızı ziyaret ederek, dernek başkanları ile istişare etti. Sayın valimize farklı kültürlerin birleşme noktasına yapmış olduğu ziyaret için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
  Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Kent Konseyi ziyaretinin ardından ise inşaat çalışmaları devam eden Vergi Dairesi hizmet binası ile İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve ilgililerden bilgi aldı.

Son Güncelleme: 29.09.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle