VALİ ŞENTÜRK UYARDI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk başkanlığında Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.  

13 Şubat 2019 Çarşamba 12:37
177 Okunma
VALİ ŞENTÜRK UYARDI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk başkanlığında Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.


  Toplantıya Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Müslüm Akdoğan, vali yardımcıları, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile ilgili daire müdürleri katıldı.


  Toplantının açılış konuşmasını yapan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, “Bilecik'i, olası afetlerde sığınabilecek bir liman olarak değerlendirebiliriz. Etrafımızdaki 25-26 milyonluk bir nüfus kitlesinin yaşadığı ve deprem açısından da son derece kritik bir özellik arz eden coğrafyada yaşıyoruz.

Bu çerçevede hazırlıklarımızı yerine getirmemiz gerekir. Hazırlıksız yakalanmamak lazım. Depremin yanında sel ve heyelan gibi afet türleri de var. İlimizin tüm noktalarını tanıyarak, olası afetlere karşı yapmamız gerekenleri zamanında doğru şekilde yapmalıyız” şeklinde konuştu.


  Toplantı, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından bir sunum yapılmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle