VALİ BÜYÜKAKIN'IN OKULLARA "GÜVENLİ OKUL PROJESİ" ZİYARETİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın okulları ziyaret ederek "Güvenli Okul Projesi" kapsamında incelemelerde bulundu.

04 Kasım 2017 Cumartesi 07:14
402 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN'IN OKULLARA
banner15

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın okulları ziyaret ederek "Güvenli Okul Projesi" kapsamında incelemelerde bulundu. 

 


 Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İş Sağlığı ve Güvenliği İl Koordinatörü Mustafa Çağlar’ın da bulunduğu ziyaretlerde Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "Güvenli Okul Projesi" kapsamında, okul güvenliği konusunda incelemelerde bulundu. Okul güvenliği ile ilgili olarak kurulan kamera sistemleri, güvenlik görevlisi bulundurulması ve uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele konularında Vali Büyükakın’a bilgi verildi.
 Konu ile ilgili yapılan çalışmalar anlatıldı.

 

 

 Gerek okul yöneticilerinin, gerekse öğretmenleri okullarda huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesi konularında gerekli hassasiyeti gösterdikleri ifade edildi. Ziyaretler esnasında Vali Büyükakın, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Eğitim öğretim faaliyetleri hakkında onlardan bilgi aldı.

 

 

 Kendilerinden beklenti ve isteklerini sordu. Eğitimde kalitenin artırılması adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Bazı öğrencilere okul seti hediye etti.

 


 Ziyaret sonunda Vali Tahir Büyükakın, “Verdikleri bilgilerden, çalışma ve gayretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş’a, okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2017 07:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle