VALİ BÜYÜKAKIN'DAN OSMANELİ VE GÖLPAZARI'NA ZİYARET

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, periyodik aralıklarla sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerini ziyaret etti.  

27 Eylül 2018 Perşembe 13:38
165 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN'DAN OSMANELİ VE GÖLPAZARI'NA ZİYARET
banner15

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, periyodik aralıklarla sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerini ziyaret etti.  


  Ziyaretlerde ilçelerde yürütülen çalışmaları yakından inceleyen ve bilgi alan Vali Büyükakın ilk olarak Osmaneli ilçesini ziyaret etti.  Göreve yeni başlayan Kaymakam Naif Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Büyükakın daha sonrasında Kaymakam Yavuz, Belediye Başkanı Münir Şahin ve ilgili yöneticilerle birlikte ilçede yapımı süren okul ve restorasyon çalışmalarını inceledi. Çalışmaların sistemli ve planlı bir şekilde devam ettirilmesi talimatını veren Vali Büyükakın daha sonra Osmanelili esnaflarca hazırlanan aşure dağıtımına katıldı.


  Gölpazarı'nda aile ziyaretleri


  Osmaneli ilçesinden sonra Gölpazarı ilçesini ziyaret eden Vali Büyükakın, İlçe Kaymakamı Büşra Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Kaymakam Uçar ile bir süre görüştükten sonra şube müdürleri ile toplantı yapan Vali Büyükakın toplantı sonrasında ilçedeki şehit ailesini ve yardıma muhtaç bir aileyi ziyaret etti.

Ailelere devlet olarak iyi ya da kötü günde her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Büyükakın "Bizler sizlere hizmet için buradayız. Bizim işimiz de gücümüz de hizmet etmek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle