ÜRETİCİ KADINLAR PAZARI'NA KADINLARDAN DESTEK

Bilecik'te her hafta kurulan Üretici Kadınlar Pazarı'nda satış yapan üreticiler, Bilecik Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından ziyaret edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ekim 2021 Pazartesi 14:56
90 Okunma
ÜRETİCİ KADINLAR PAZARI'NA KADINLARDAN DESTEK
banner15

Bilecik'te her hafta kurulan Üretici Kadınlar Pazarı'nda satış yapan üreticiler, Bilecik Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından ziyaret edildi.


Bilecik Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nurcan Özçakır ve beraberindeki dernek üyesi kadınlar, birtakım ziyaretler yapmak üzere Bilecik'e geldi. Heyet ilk olarak Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Burada kadınların üretimdeki öneminden bahseden Özçakır, "Kadınların üretime ve ekonomiye katkı sağlamaları amacıyla girişimci olarak sosyal ve ekonomik anlamda daha katılımcı olmalarına dair birlikte yapabilecekleri çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını, ilerleyen zamanlarda Bozüyük'te girişimci kadınlar ile bir araya gelerek kadın kooperatifi kurmayı hedefliyoruz" dedi.


Öte yandan Özçakır, Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nesrin Erdinç ve yönetim kuruluna göstermiş olduğu samimi ilgiden dolayı teşekkür etti.
Ardından Başkan Nurcan Özçakır, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen'i ziyaret etti ve ikili Bilecik Kent Konseyi destekli Üretici Kadınlar Pazarı'na geçti.

Özçakır ve yönetim kurulu üyeleri pazarda tezgah açan kadınlarla sohbet ederek, "Kadınlarımızın ürettiği el emeklerini ve tarım gıda ürünlerini sergilediği pazarda, yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, zor şartlarda aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gösterdikleri çabaları için takdir ettik ve bu anlamda kadınlarımıza daha çok destek olmak gerekir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle