ÜNİVERSİTEYE YENİ BÖLÜM AÇILIYOR

YÖK tarafından yapılan yazılı açıklamada “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünün, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde Peyzaj Mimarlığı bölümü ile Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı açılması teklifi incelenmiş olup ilgili bölüm ve anabilim dalının açılması uygun görülmüştür” ifadeleri yer aldı.

06 Mart 2021 Cumartesi 11:17
744 Okunma
ÜNİVERSİTEYE YENİ BÖLÜM AÇILIYOR

YÖK tarafından yapılan yazılı açıklamada “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünün, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde Peyzaj Mimarlığı bölümü ile Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı açılması teklifi incelenmiş olup ilgili bölüm ve anabilim dalının açılması uygun görülmüştür” ifadeleri yer aldı.


Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, açılacak olan yeni bölümün üniversitelerine, Bilecik'e ve Türkiye geleceğine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle