TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANINDAN ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve beraberindeki heyet Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.

01 Nisan 2021 Perşembe 12:06
112 Okunma
TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANINDAN ZİYARET
banner15

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve beraberindeki heyet Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.


Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi. Geylan ve beraberindeki heyet ilk olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Geylan’a Eskişehir 2-Nolu Şube Başkanı Gürol Yer, Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Gökhan Poyraz ve Üniversite Baş Temsilcisi Ali Ermağan eşlik ettiler. Rektör Beydemir konuklarına üniversite ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.


Genel Başkan Geylan ve beraberindeki heyet Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol'u makamında ziyaret etti. Geylan, İl Müdürü Akyol'a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletirken, Akyol'da nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 01.04.2021 12:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle