“TİCARET ALANI” KONUSU OY BİRLİĞİYLE KARARA BAĞLANDI

 Bilecik İl Genel Meclisi, Temmuz ayı 5’inci oturumda görüşülen Çaltı Köyü’ne yapılması planlanan ‘Ticaret Alanı’ için hazırlanan imar planını kabul etti.

10 Temmuz 2018 Salı 14:59
223 Okunma
“TİCARET ALANI” KONUSU OY BİRLİĞİYLE KARARA BAĞLANDI
banner15

 Bilecik İl Genel Meclisi, Temmuz ayı 5’inci oturumda görüşülen Çaltı Köyü’ne yapılması planlanan ‘Ticaret Alanı’ için hazırlanan imar planını kabul etti.


  Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler Başkanlığı’nda yapılan toplantıda günün ilk gündem maddesi olan Bilecik Merkeze bağlı Beyce Köyü sınırları dahilinde yapılacak olan kadastro çevre yolu güzergahında bulunan tapuların kamulaştırma işlemlerine ilişkin tüm giderlerin Beyce Köyü Muhtarlığı tarafından karşılanması şartı ile satın alınarak kamulaştırılması konusu komisyondan gelen rapor sonucu, MHP’li ve AK Parti’li üyelerin kabul oyu, CHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin çekimser oyu ile kabul edildi.


  Gündemin ikinci maddesi olan, Temel Eğitim Payı olarak ayrılan 32 bin TL’nin okulların giderlerinde kullanılmak üzere Bilecik’in Osmaneli İlçe Özel İdaresi’ne aktarılması hususu görüşülerek, AK Parti’li ve MHP’li meclis üyelerini kabul oyu, CHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin red oyuyla kabul edildi.


  Gündem maddelerinin ardından İl Genel Meclisi 4’üncü oturumunda meclis üyeleri Nihal Arslan, Necati Keser, Osman Varolu, Ahmet Bulur tarafından Bilecik’in İnhisar İlçes’inde bulunan Harmankaya Kanyonu’nda bulunan hamamların ve Bilecik’in Yenipazar İlçesi Yukarı Çaylı’da bulunan Suuçtu Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla konunun yerinde incelenmesi hakkıbda meclise verilen önerge görüşülürken, oy birliği ile gündeme alınan önerge Bilecik İl Özel İdaresi Turizm Komisyonu’na havale edildi.
  Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, bir sonraki toplantının 1 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle