TEMATİK ÇALIŞMA KAMPI'NA BİLECİK'TE KATILDI

Türk Kızılay'ı Bilecik Kadın Kolları Başkanlığı'na üye kadınlar, Kadın Tematik Çalışma Kampı'na katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Ağustos 2021 Salı 13:27
93 Okunma
TEMATİK ÇALIŞMA KAMPI'NA BİLECİK'TE KATILDI

Türk Kızılay'ı Bilecik Kadın Kolları Başkanlığı'na üye kadınlar, Kadın Tematik Çalışma Kampı'na katıldı.


Heybeliada’da Türk Kızılay Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen 'Kızılay Kadın Tematik Çalışma Kampı'na Türkiye'nin çeşitli illerinden 115 kadın teşkilatı üyeleri katıldı. Yapılan kamp sonrası bir değerlendirme yapan Türk Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun, "Türkiye genelinde şube faaliyetlerinde kadınların aktif rol alması ve çalışmalara etkin şekilde katılım göstermeleri için çeşitli etkinlikler organize eden Türk Kızılay, bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

İstanbul Heybeliada’da gerçekleştirilen Kızılay Kadın Tematik Çalışma Kampına 1'inci devrede 55,2'inci devrede ise 60 kadın başkanı katılım gösterdi. Bizlerde yapmış oldukları faaliyetleri slayt sunumu ile anlatarak bilgi verdik. Kampın çok verimli geçerken diğer şehirler de yapılan projeden faydalanıp ortak proje yapacaklarını ve birçok etkinlik faaliyetin en kısa sürede hayata geçireceğiz. Ayrıca kampta Kızılay kadın teşkilatlanma model eğitimi gönüllü yönetim sistem eğitimi sosyal medya etkin ve etkin kullanımı eğitimi uygulamalı ilk yardım eğitim ve sağlıklı beslenme semineri gibi eğitimler yapıldı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle