TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU

Eskişehir'in Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal ile İnhisar İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz, Su Uçtu Şelalesinde incelemeler yaparak, doğa harikası şelalenin turizme kazandırılması için kolları sıvadılar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Aralık 2020 Çarşamba 11:48
376 Okunma
TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU
banner15

Eskişehir'in Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal ile İnhisar İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz, Su Uçtu Şelalesinde incelemeler yaparak, doğa harikası şelalenin turizme kazandırılması için kolları sıvadılar.


Kymakamlar Önal ve Açıkgöz, Bilecik İnhisar ilçesi ile Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinin sınırlarına yakın bölgede bulunduğu için sınır tartışmalarına konu olan İnhisar Su Uçtu Şelalesinde Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal ve İnhisar İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz Su Uçtu Şelalesi ziyaret etti. Yapılan ölçümler ve teknik incelemeler sonucu, şelaleye inen yolun tamamının tereddüde mahal bırakmayacak şekilde İnhisar mülki sınırlarında olduğu tespit edildi.



"Yıllarca şelalenin olduğu bölgeye birkaç kişinin gerçek dışı iddiaları yüzünden yatırım yapılmamış
İnhisar İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz, yapılacak projeyle şelaleye inen bir yürüyüş yolu ile bu bölgenin turizme kazandırılacağını anlatarak, "Sakarya'nın verimli vadisinde kurulan ilçemiz, aynı zamanda büyük bir turizm potansiyeli barındırıyor. Örneğin Harmankaya Kanyonu görmeye gelen doğa severleri büyülüyor. Abdullah Mihal Gazi Türbesi'nin artan ziyaretçi sayısı, İnhisar Su Uçtu Şelalesi gibi yeni oluşturulacak turizm noktaları ile beraber ilçemiz, her geçen gün artan bir turizm potansiyeline ulaşacak.

"Yıllarca şelalenin olduğu bölgeye birkaç kişinin gerçek dışı iddiaları yüzünden yatırım yapılmamış. Hatta o kadar ileri gitmişler ki tabelaları parçalamışlar, konulan çöp konteynırlarına zarar vermişler. Fakat bu günden itibaren bölgede en küçük bir yanlışa dahi müsamaha göstermeyeceğiz. Bu tür yanlışlara tevessül edenleri hiç vakit kaybetmeden adalete teslim edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 30.12.2020 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle