TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’NDAN BİLECİK’E ZİYARETİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Özgür Akif Tel ile Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyarette bulundular.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Haziran 2021 Cuma 12:32
109 Okunma
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’NDAN BİLECİK’E ZİYARETİ
banner15
banner18

Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Özgür Akif Tel ile Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyarette bulundular.


Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Özgür Akif Tel ile Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş'dan kurum hakkında bilgi aldılar. Bir brifing alan Bakanlık heyeti, yürütmekte olan projeleri ele aldılar.

İl Müdürü Yoldaş, Bilecik’in tarımsal yapısı ve potansiyeli ile yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişi yapan heyete, sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti. Strateji Geliştirme Başkanı Özgür Akif Tel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürü Necmettin Yoldaş' a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme: 18.06.2021 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle