SÜRÜCÜLER UYARILDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yayalara yol vermeyen sürücüler uyarıldı.  

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:53
1781 Okunma
SÜRÜCÜLER UYARILDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yayalara yol vermeyen sürücüler uyarıldı.  


  Trafik ekiplerinin Bilecik merkezin en işlek bulvarı olan Atatürk Bulvarı üzerinde yaptığı uygulamada yayalara yol vermeyen sürücüler uyarıldı. Yaklaşık 1 saat süren uygulamada bulvar üzerinde seyir halinde bulunan sürücülerden yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücüler uyarıldı.

Uygulamanın ilk etabında uyarı yapan ekiplerin, ikinci etap da ise cezai işlem uygulayacakları belirtildi. İkinci etap sonunda yaya geçidinde yayalara öncelik vermeyen araç sürücülerine 488 TL’den ceza uygulanacağı öğrenildi. 


  Yapılan uygulamadan memnun kalan yayalar, uygulamadan memnun kaldıklarını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir. 2018-11-28 15:45:41

Terminalin orada bir polis dursun baksın.Kim yayaya yol veriyor.Belediye tarafından gelenler aşırı süratle durmuyorki.Terminalden çıkan, u dönüşü yapan.Yukarıdan gelen yokuş aşağı bırakıyor arabayı.Allaha emanet.

Avatar
Ortaya Konuşan (A.Ş.) 2018-11-28 15:08:01

* Peki Yayalara Kırmızı Işık Yanınca, Yola Atlayan Kişilere herhangi bir cezai işlem varmı.?
* Işıklara Uymayan Yayalara Herhangi Bir Cezai İşlem Varmı.?
* Kulakta Kulaklık Telefona Gömülmüş Bir Şekilde Yola Atlayanlara Ceza Varmı.?
* Orta Refüjden Yola Atlayan Yayalara Cezai İşlem Varmı.?

YOOOOOOOOKKK.

Artık Trafik Kurallarının Yayalarıda Kapsadığını Bu Millete Öğretin.
Emniyet Müdürlüğüne Sesleniyorum..
Trafik Kuralları Yayalarıda Kapsıyor.
Bilecik'te 1 Tane Yayaya Kesilmiş Ceza Görmedim.

Avatar
Buğday tanesi 2018-11-28 14:36:30

Ceza yazmak için yeni bir yöntem daha.

Avatar
yavuz 2018-11-28 17:38:34

hem yaya hem sürücü bence ceza kesmeye başlanacaksa yol boyunca park yasağı olmasına karşın çift yönde park edenlerden başlanmalı sürücü olarak yaya kaldırımında yol vermek çok güzel hele yay iken daha da güzel olduğu anlaşılıyor lakin bu kadar çok yaya geçidi varken trafik durur bu sefer memur arkadaşlarda zor anlar yaşarlar çünkü yaya olarak yola fırlar yol hakkı benim diye mantıklı bir tetbir alınmalı

Avatar
Aykut akin 2018-11-28 18:02:55

Yayalara cezai islem uygulanniyormu bilincsiz kullanim icin yaya gecidi direk gecilir capraz degil yaya gecitlerinin belirli bolgelerde olmasi gereknezmi

banner22

resim yükleresim yükle