SOKAK HAYVANLARINA JANDARMA ŞEFKATİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre ve Doğa Hayvanları Koruma Timi, kırsal alanda yaban hayvanlarının hep yanında yer alıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ocak 2022 Salı 11:36
130 Okunma
SOKAK HAYVANLARINA JANDARMA ŞEFKATİ
banner15

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre ve Doğa Hayvanları Koruma Timi, kırsal alanda yaban hayvanlarının hep yanında yer alıyor.


Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri Pazaryeri ilçesinin kırsal alanlarında yoğun kar yağışı nedeni ile yem bulmakta zorluk çeken yaban hayvanlarını ve başıboş dolaşan hayvanları yalnız bırakmadı.

Pazaryeri’nde zorlu kış şartlarında kırsal alanda kar kalınlığı bir metreyi geçerken, yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının imdadına jandarma ekipleri yetişti. Hava sıcaklığının eksi 10 dereceyi gösterdiği ilçede ekiplerce birçok noktaya yem, saman, buğday bırakılırken, başıboş hayvanlara ise ekiplerce ekmek ve mama verilerek doyuruldu.

Jandarma ekiplerinin yaban hayvanlarını yalnız bırakmayarak beslemelere devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.01.2022 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle