SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ BİRLİĞİ 2'İNCİ TOPLANTISI YAPTI

Söğüt Ertuğrul Gazi Birliği, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:17
669 Okunma
SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ BİRLİĞİ 2'İNCİ TOPLANTISI YAPTI

Söğüt Ertuğrul Gazi Birliği, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

 


  12 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan ve 2016/9711 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan Söğüt Ertuğrul Gazi Birliğinin ikinci toplantısı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yaparken, toplantıya Bilecik Valisi Süleyman Elban, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik İl Mahalli İdareler Müdürü Hakkı Elmas ile birlik meclis üyeleri İsmail Zeki Uyanık, Ahmet Başaran, Mustafa Büyükgüner ve Ertuğrul Torun katıldı.

 


  Birlik tarafından yapılacak etkinlik ve faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, Ertuğrul Gazi Türbesi alanında yapılacak düzenlemeler ile şenliklerin geleneklere uygun şekilde yapılması konuları ele alınarak, Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın beraberindekilerle birlikte Hamidiye Külliyesi'nde ve Ertuğrul Gazi Türbesi alanında incelemede bulunmasıyla toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 31.05.2017 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TosunPaşa 2017-12-27 14:39:18

şehrin girişine bir yol yapıldı, akıl alır gibi değil. mühendis mi beceremedi, yüklenici firma mı yapamadı, bien mi vermedi, kimse ne olduğunu bilmiyor. kimse de çıkıp bir açıklama yapmıyor. bu ne rezalet kardeşim? vatandaş olarak açıklama bekliyoruz bu yolun hali ne böyle? iki gün sonra bir kaza olsa, kim sorumlu olacak? yetkililerden açıklama bekliyoruz. sizden ricam, eğer gazeteciyseniz vatandaşın bu feryadını yazarsınız. bunu bir tek ben değil herkes soruyor. ama kimse yazmıyor. tam rezalet.

banner22

resim yükleresim yükle