SINAV ÖNCESİ BÖREKLİ ÇÖREKLİ MORAL

Bilecik Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği, öğrencilere sınav öncesi moral vermek ve derslerine daha başarılı olmalarını sağlamak amacı ile “Ev Ortamı Şenliği” projesi düzenlendi.

14 Aralık 2017 Perşembe 15:03
1155 Okunma
SINAV ÖNCESİ BÖREKLİ ÇÖREKLİ MORAL

 Bilecik Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği, öğrencilere sınav öncesi moral vermek ve derslerine daha başarılı olmalarını sağlamak amacı ile “Ev Ortamı Şenliği” projesi düzenlendi. 

 


  Etkinliğe Bilecik Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakioğulları, Okul Müdürü Fadıl Ağdağ, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda açılış konuşması yapan Bilecik Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ, böyle bir etkinliği öğrencileri stresten uzaklaştırmak ve motivasyonlarını daha da arttırmak amacıyla yaptıklarını belirtti.

 

 

 Ağdağ, “Bize sürekli destek veren Okul Aile Birliği Başkanlığı yöneticilerine, üyelerine ve velilerimize teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Biz size güzel bir ortam hazırlamak istiyoruz. Yarın Fen Lisemizden mezun olduğunuzda çok güzel anılarınız olsun. Şunu gururla söyleyebilirim ki, iyi ki Bilecik Fen Lisesi’ni okudum diyeceksiniz. Geriye baktığınızda ne kadar doğru bir karar verdiğinizi göreceksiniz. Bence burada olmanız sizin için büyük bir şans. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmenizi öneririm ve sizlere başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

 

  “Öğrencilerimizin başarıya gittikleri yolda elimizden geleni yapıyoruz”


  Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Kurban ise, böylesine anlamlı ve güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Çok değerli çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, motive etmek ve başarıya gidecek yolda onları desteklemek amacıyla elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz için çocuklarımızın başarılı, çalışkan, ahlaklı, vatanını, milletini ve bayrağını seven çağdaş insanlar olmasını sağlamamız gerektiğini biliyoruz ve bu yolda elimizden geleni yapıyoruz.

 

 

 Hemen, hemen tüm velilerimizin etkinliğe her türlü desteği vermesi bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. Kendilerine ayrı, ayrı teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımızın içerisinde bulunduğu güzel bir şenlik hepimizi çok mutlu etti. İnşallah böyle güzel anlamlı ve motive edici etkinliklerimize sizlerin de katkılarıyla devam edeceğiz. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

 

 

  “Bu tür etkinliklerin sürekli artmasını istiyoruz”


  Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakioğulları ise yaptığı konuşmada, bu programa katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tertiplenen “Ev Şenliği Ortamı” projesine katılmaktan hakikaten mutluluk duyuyoruz. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Yani bur durumda önce resimler atıldı. Resimler atılmasaydı da ben zaten gelecektim. Proje bu, etkinlik bu, birlik ve beraberlik bu, paylaşma imkanı bu. Bu etkinliklerin sürekli artmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

  “Biz burada büyük bir aileyiz”


  Son olarak konuşan Okul Öğrenci Temsilcisi Furkan Semerci ise, “Bilecik Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileri olarak bizleri mutlu eden, sevindiren ve eğlendiren  ‘Ev Ortamı Şenliği’ adlı etkinliği düzenleyen ve emeği geçen tüm büyüklerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğe katılarak pansiyonda kalan arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu gösterdik.

 

 

 Biz burada büyük bir aileyiz ve başarılı olmak ,için erlimizden geleni yapacağız.bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 


  Konuşmaların ardından öğrencilere Bilecik Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan pastaların ve böreklerin ikram edilmesi sonrası etkinlik sona erdi.

 

Son Güncelleme: 14.12.2017 15:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle