ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2021 Cumartesi 12:31
63 Okunma
ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET
banner15

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, eğitim kurumlarının yöneticileri ile temasları devam ediyor. Son olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç ve Rektör Beydemir, kurumlar arası ortak çalışma alanları ve iş birliği konularını değerlendirdi. Başkan Ataç Tepebaşı Belediyesi’nin eğitim projeleri hakkında da bilgiler aktardı. Ziyarette Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan da hazır bulundu.

Buluşmada Rektör Beydemir Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından hazırlanan Osmanlı Padişahlarının soyunu ve imparatorluğunu temsil eden çınar ağacının, üniversitenin filizlenmesini ve büyümesini simgeleyen ''Çınar yaprağı'' tablosunu Başkan Ataç’a armağan etti. Ataç da “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabını Rektör Beydemir’e hediye etti.
Ziyaret, Başkan Ataç’ın konuklarına Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıtması ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle