ŞEHİR HAMAMI VE FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Şehir Hamamı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor.

01 Haziran 2017 Perşembe 15:16
352 Okunma
ŞEHİR HAMAMI VE FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Şehir Hamamı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor.

 


 Bilecik Belediyesi 2 milyon 88 bin TL bedele kentte kazandırılacak olan Şehir Hamamı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi, Ramazan ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında ilk kazma vurulan Şehir Hamamı kısmında hem erkekler için hem de kadınlar için yer alan inşaatın birinci katın betonu atılıp ikinci katında kaba inşaat çalışmalarına başlandı.

 

 

İçerisinde fitnes salonlarının da olacağı Şehir Hamamı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Hamsu Vadisinde yer alıyor. 4 kat şeklinde inşa edilecek binanın kontrollüğü Bilecik Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılırken, binası tamamlandığında kişilerin fonksiyonel kapasitelerini ve günlük aktivite performanslarını üst düzeye çıkararak yaşam kalitelerini artırmak amaçlanıyor.

 

 

Bu doğrultuda tüm sistemlere yönelik kapsamlı bir rehabilitasyon programıyla rehabilitasyon ihtiyacı olan hastaların gereksinimlerini karşılamak amacıyla hizmet vermesi de planlanıyor.

Son Güncelleme: 01.06.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle