SAMSUNG YENİ TELEFONLARINI ORTAYA ÇIKARDI! GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞIRTIYOR...

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu. Ancak şirketin asıl sürprizi görüntüsüyle şaşırtan Galaxy Z Flip oldu.

13 Şubat 2020 Perşembe 11:02
782 Okunma
SAMSUNG YENİ TELEFONLARINI ORTAYA ÇIKARDI! GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞIRTIYOR...

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi SamsungGalaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu. Ancak şirketin asıl sürprizi görüntüsüyle şaşırtan Galaxy Z Flip oldu.

Samsung, yeni oyuncaklarını bir bir ortaya çıkardı. İçlerinde en çok şaşırtanı ise ekranı ikiye katlanan bu ilginç telefon oldu.

Samsung Electronics, yeni amiral gemisi serisi Samsung Galaxy S20 serisini dün akşam tanıttı. Galaxy S20 serisi, yapay zekâ (AI) ile Samsung’un geniş görüntü sensörünü bir araya getirerek daha iyi bir görüntü kalitesi sağlayan yeni bir kamera teknolojisi sunuyor.

Galaxy S20 serisinin daha büyük görüntü sensörü sayesinde kamera çözünürlüğü ciddi seviyede artıyor; düzenleme, kesme ve zoom için eklenen özelliklerle detaylı görüntüler elde edilebiliyor. Galaxy S20 ve Galaxy S20+’ta 64MP, Galaxy S20 Ultra’da ise 108MP kamera bulunuyor.

Daha büyük sensörler sayesinde çok fazla ışık yakalanabiliyor ve böylelikle düşük ışık şartlarında dahi zengin görüntü kalitesi sağlanıyor.

Galaxy S20 Ultra, dokuz pikseli sensör seviyesinde tek bir pikselde bir araya getiren piksel birleştirme (nona-binning) teknolojisini kullanarak, yüksek çözünürlüklü 108MP mod ve 12MP mod arasında dinamik geçişe izin verme seçeneği ile daha da ileriye gidiyor.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle