SAĞLIKLI DİYE YİYORUZ AMA ZEHİR SAÇIYOR !

Temel gıda ürünlerimiz bazen steril koşullarda yetiştirilmez ve bu nedenle diyetimiz toprak, kemirgen kılları, dışkı, küf, parazitler ve tabii ki böcekler dahil olmak üzere çeşitli istenmeyen garnitürlerle dolu olur. 

14 Mart 2019 Perşembe 11:33
581 Okunma
SAĞLIKLI DİYE YİYORUZ AMA ZEHİR SAÇIYOR !
banner15

Temel gıda ürünlerimiz bazen steril koşullarda yetiştirilmez ve bu nedenle diyetimiz toprak, kemirgen kılları, dışkı, küf, parazitler ve tabii ki böcekler dahil olmak üzere çeşitli istenmeyen garnitürlerle dolu olur. 

Keçi midesinden gelen mukus zarı peynir yapmak için kullanılır. Sizi geriye çekebilecek başka bir doğal bileşen, peynir mayasıdır. Bu maya, kuzu, buzağı ve keçi gibi hayvanların salgıladığı mukus ile elde edilir.  Enzimler, sütü lor ve peynir altı suyuna ayrır ve bu üretim aşamasında önemlidir. 


Günümüzde hala bahsettiğimiz bu maya türü kullanılır. Ancak farklı alternatifler de denenmektedir. Ton balığında bulunan ağır metaller. Endüstriyel işlemlerin çoğundan ayrılırken, cıva önemli bir hava ve su kirletici madde olmaya devam ediyor. Endüstriyel atığın Japonya'nın güney kıyılarında denize bırakılması, balıkların bu mikropları almasına neden oluyor. 

Deniz ürünlerinin bu kadar zehirli hale gelmesi, biyolojik birikim olarak adlandırılan bir etkiye dayanıyor.  Deli bal, arıların Ormangülü çiçeklerinden elde ettiği, halk arasında 'bal tutması' olarak bilinen bir zehirdir. Bu toksinler, arılar tarafından toplanır. Bu zehir, oldukça sıradışı kontaminasyon şekli halüsinasyonlara, bulantı ve kusmaya neden olabilir.


Doğal doğan katiller

Turşular ve konserveler, yiyeceklerin raf ömrünü kış aylarında uzatmak için yüzyıllardır kullanılır.
 Kötü bir şekilde korunmuş veya saklanmış yiyecekler ve turşular uzun süre bekletildiğinde içerisinde birçok madde oluşabilir. Ayrıca kirlenmiş yiyecekleri yemek, sinir sisteminin düzgün çalışmasını engelleyen botulizme neden olur. Buna bağlı olarak, durum genel kas güçsüzlüğü ve nihayetinde felç ve ölümle karakterizedir. 

Çoğu insan için nispeten zararsız olsa da, genç bebeklerin bağışıklık sistemi bu bakterilere karşı nispeten etkisizdir ve bu da çocuk botulizmi olarak bilinen ilgili bir duruma neden olabilir. Nitekim, bu yüzden birçok devlet kurumu bir yaşın altındaki çocuklara bal vermeme konusunda tavsiyede bulunur.
 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle