PROTOKOL ÜYELERİ AK PARTİ BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANININ İŞYERİ AÇILIŞINDA BULUŞTU

Bilecik'te protokol üyeleri AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım'ın kırtasiye dükkanın açılışına katıldı.

11 Eylül 2017 Pazartesi 12:55
2183 Okunma
PROTOKOL ÜYELERİ AK PARTİ BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANININ İŞYERİ AÇILIŞINDA BULUŞTU
banner15

Bilecik'te protokol üyeleri AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım'ın kırtasiye dükkanın açılışına katıldı.

 


  AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve eşi Berrin Yıldırım'ın oğlunun adını verdiği Emre Kırtasiye'nin açılışına Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, İl Jandarma Komutan Albay Hacı Mehmet İnce ve çok sayıda davetli katıldı.

 


  Açılış öncesi konuşma yapan işyeri yeri sahibi Serkan Yıldırım, uzun yıllar siyaset yaptığını anlatarak, "Siyaset bir tarafta, artık ticaret yapıyoruz. Siyasette konuşacak çok şey var ama, burada ticarette artık sözün bittiği yer diyelim. Burandan sonra siyaset burada yok inşallah" dedi.

 


  "Bilecik’imiz her yönüyle gerçekten değişiyor ve gelişiyor"


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise; haftanın ilk gününde hayırlı bir iş için burada toplandıklarını belirterek, "Söğüt törenlerimizin sonrasında yine güzel bir başlangıç. Şehrimizde yeni bir iş yerinin açılışında bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilecik’imiz her yönüyle gerçekten değişiyor ve gelişiyor. Bunun içerisinde ticari iş yerlerimiz arasındaki alternatiflik rekabet tabi şehrimizin gelişiminin ve değişiminin en güzel örneklerinden birisi. Ama zannedersem bu iş kolunda Serkan Bey mallarını açılışa bakarsak hemen ilk aşamada satmış gibi gözüküyor. Bu kadar güzel bir açılış töreniyle başlıyor.

 

 

Tabi eğitim ve öğretim son derece önemli ve eğitim öğretim yılının başlangıcında yavrularımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında böyle bir iş kolunun açılması, siyasette birlikte yürüdüğümüz kardeşimiz tarafından açılması ayrı bir şey. Ama tabi her şey nasibe bağlı bir şey. İnşallah bu açılışın, iş yerinin Serkan Bey’e,  ailesine, şehrimize ve eğitim öğretim gören tüm yavrularımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi hep birlikte daha iyiye, daha güzele temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

 


  Konuşmaların ardından Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz'ün okuduğu dualar sonrası protokol üyeleri Emre Kırtasiye'nin açılışını gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme: 11.09.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 2017-12-27 14:39:18

sanayi açmakla gelişri bilecik sanayi sitiyoruzz bilecikee

Avatar
serdar 2017-12-27 14:39:18

dükkan acmakla gelşmez sanyayi sart sanayi sitiyor bu sehirr

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle