POLİSLERDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından kentteki wolfram sendromlu bir çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Aralık 2020 Çarşamba 12:10
150 Okunma
POLİSLERDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından kentteki wolfram sendromlu bir çocuğa doğum günü sürprizi yapıldı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü haber merkezini arayan Vildan Ünlü isimli kişi Royal Yusufov isimli erkek çocuğun tanıdığı ve kendisinin wolfram sendromu olduğunu bildirdi. Royal Yusufov bugün doğum günü olduğunu ve polislerden doğum günü pastası götürülmesi ricasında bulundu. Bunun üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları Royal Yusufov’a bir doğum günü pastası alarak, doğum günü sürprizi yaptılar. Evinin kapısında pastanın üzerindeki mumları üfleyen wolfram sendromlu Royal Yusufov çok mutlu olduğu görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle