PAZARYERİ’NDE TÜRKÜ GECESİ DÜZENLENDİ

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi’nde Pazaryeri Belediyesi tarafından türkü gecesi düzenlendi.

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:46
360 Okunma
PAZARYERİ’NDE TÜRKÜ GECESİ DÜZENLENDİ

 Bilecik’in Pazaryeri İlçesi’nde Pazaryeri Belediyesi tarafından türkü gecesi düzenlendi. 

 

 

 Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezi’nde birlik beraberliği pekiştirmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla Pazaryeri Belediyesi tarafından türkü gecesi düzenlendi. Düzenlenen türkü gecesinde açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “ Pazaryeri Belediyesi olarak birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmek, istişarelerde bulunmak amacıyla Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezi’nde türkü gecesi düzenledik.

 

 

 Kaymakamımız Bayram Sağır, sivil toplum örgütleri başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlarımız, siyasi parti ilçe başkanları Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanı, Bilecik Pazaryerililer Dernek Başkanı, okul müdürleri AK Parti yöneticileri ve daire müdürlerinin katıldığı geceye içimizden yetişen sanatçılarımız Ramazan Ergenç, Fırat Yıldız ve Gamze Eryılmaz güzel yorumlarıyla renk kattılar. Katılan herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Son Güncelleme: 08.11.2017 10:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle