PAZARYERİ'NDE MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, mahalle iftarları devam ediyor.

03 Haziran 2017 Cumartesi 10:03
578 Okunma
PAZARYERİ'NDE MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, mahalle iftarları devam ediyor.

 


  Pazaryeri ilçesi Çarşı Mahallesinde kurulan iftar sofralarında mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açtı.

 

 

Mahalle iftarlarında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede mahalle iftarlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ”Çarşı mahallesi iftarımızda tarihi Karamustafa Paşa Cami önünde hemşehrilerimizle birlikte orucumuzu açtık.

 

 

Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bizleri yalnız bırakmayan çarşı mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Öte yandan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine düzenlenen iftar programına da katılarak, şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilendi.

 

 

Burada bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ”Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi Aileleri adına verilen iftar yemeğine katılıp kendileriyle hasbıhal ettik. Sizler bize vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ve bir an bile düşünmeden canları pahasına vatanı için savaşan Gazilerimizin emanetisiniz. Bu mübarek günde sizlerle bir arada olmanın gurur ve mutluluğunu bizlere yaşattığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Son Güncelleme: 03.06.2017 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle