PAZARYERİ TURİZMİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan Pazaryeri'nde bir takım incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Şubat 2021 Perşembe 14:56
75 Okunma
PAZARYERİ TURİZMİ İÇİN  BİR ARAYA GELDİLER
banner15

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan Pazaryeri'nde bir takım incelemelerde bulundu. İl Müdürü Bircan, bu incelemeler ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaret sonrası Pazaryeri turizminin önce çıkması için belediye ve Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında işbirlikleri yapılacağını anlatan Başkan Tekin, "Sevdamız Pazaryeri diyerek Pazaryerimizin kültürel geleneksel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve turizminin geliştirilmesine yönelik bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan'a ve İsmail Cihan'a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle