PAZARYERİ İLÇESİ ARTIK PTT PULLARINDA

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) pullarında tanıtılmaya başlandı.

07 Kasım 2017 Salı 12:37
441 Okunma
PAZARYERİ İLÇESİ ARTIK PTT PULLARINDA
banner15

 Bilecik’in Pazaryeri ilçesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) pullarında tanıtılmaya başlandı.

 


  PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek için, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Pazaryeri Belediyesi ilçe tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor.

 

 

 Konuyla ilgili açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, pulların halkın beğenisine sunulduğunu belirtti. Yalçın, “Pazaryerinin alt yapı üst yapı çalışmalarının yanında devam ettirmekte olduğumuz kültürel çalışmalar kapsamında güzel ilçemiz Pazaryeri'nin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla kültürümüzü yansıtan pullarımızı PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt ve Abdülaziz Çivik' ten teslim aldık. İlçemizin çehresi güzelleşirken tarihi dokusuna ve mirasına sahip çıkıyoruz. Pullarımızı da bu şekilde bastırmaya özen gösteriyoruz. Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt'a ilçemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 07.11.2017 12:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERPtt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle