PAZARYERİ İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Serkan Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2021 Pazartesi 13:01
93 Okunma
PAZARYERİ İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET
banner15

AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Serkan Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Bilecik’te geçtiğimiz hafta AK Parti 7. Olağan Bilecik İl Başkanlığı Kongresi'nde il başkanı seçilen Serkan Yıldırım, Pazaryeri İlçe Teşkilatı'nı ağırladı.

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.Soydan, “İl Başkanımız Serkan Yıldırım’ı Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin ve ilçe teşkilatımız olarak ziyaret ederek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, görevinde başarılar diledik. AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı olarak başkanımız ile beraber Pazaryeri ilçemizi ve Bilecik’imizi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Ziyaret sonundan Belediye Başkanı Tekin, AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım’a Kınık köyünde üretilmiş topraktan yapılma cezve fincan takımı hediye etti.

Son Güncelleme: 15.02.2021 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle